Agenda rotterdam uitgaan. party agenda Rotterdam 2019-02-08

Agenda rotterdam uitgaan Rating: 4,7/10 1427 reviews

Clubs en Bars Rotterdam

agenda rotterdam uitgaan

­ ik zelf zou het liefst in rotterdam wilen wonen, want mijn familie woont daar en ik ben er geboren en getogen. Op het Stadhuisplein in Rotterdam zitten een paar van de oudste en bekendste clubs in Rotterdam zoals de , Coconuts en de. Met maar liefst 6 evenementenhallen en duizenden vierkante meters oppervlakte ontdekt u hier jaarlijks diverse evenementen van formaat. De Doelen Voor honderden evenementen, van concerten tot congressen, kunt u ieder jaar terecht in De Doelen in Rotterdam. Tijdens de druk bezochte feesten waan je je hierdoor telkens weer op een indoor festival. Het gevoel dat deze etage je geeft is stoer met knusse trekjes. .

Next

Uitgaan in Rotterdam

agenda rotterdam uitgaan

Je vindt het op LatinWorld. Afhankelijk van het uitgaanstype dat je bent en de mood waar je in verkeert, kun je in Rotterdam compleet uiteenlopende avonden beleven. Tegenover Bokaal vind je Pix, waar je kunt genieten van pintxos en Spaans bier. Achter de loodzware deuren vinden dan namelijk altijd de leukste verborgen feestjes plaats. Van het restaurant tot de lounge bar, innovatief en prikkelend. Clubs en Bars Stadhuisplein Rotterdam Het bekendste uitgaansgebied in Rotterdam is het en omgeving. Als je van serieuze house-beats houdt is de op het Stadhuisplein het beste adres.

Next

Uitgaan

agenda rotterdam uitgaan

In Rotterdam is er altijd wel wat te beleven: bijna dagelijks wordt er wel een evenement of feest georganiseerd! Rotterdam is de nummer één uitgaansstad van Nederland! Wil je Salsa leren dansen in Zuid-Holland, kijk dan in het overzicht van de. The Basement Misschien is het wel de stoerste kelder van Rotterdam, jij mag het zeggen. Naast de grote in Rotterdam, zoals de bekende en , vind je ook de de grote en allerlei andere in onze Rotterdam agenda. Uitgaan in Rotterdam - Maasboulevard Club Vie Elke vrijdag hiphop, house, 80's en 90's gemengd voor uw uitgaansplezier. De kleurrijke graffiti Saïd Kinos achter de stoere bar is een ware eyecatcher. Zeker met een dj, maar geen luide herrie. Main Op de begane grond voelt iedereen zich thuis.

Next

Agenda Rotterdam

agenda rotterdam uitgaan

Hier vind je een van de nieuwe hotspots in Rotterdam:. De Rotterdam Agenda is beschikbaar in , en. De muziek is er overwegend eclectisch en het interieur sluit hier naadloos op aan. Het Stadhuisplein ligt midden in het centrum tegenover het Stadhuis. Deze worden veelal in zoals de Ahoy georganiseerd. De zakelijke markt vindt deze etage geweldig om er recepties te organiseren of bands te laten optreden.

Next

Uitgaan

agenda rotterdam uitgaan

Uitgaan in Rotterdam - Hofplein Stockholm Op zoek naar hip en trendy en een lounge sfeer, dan is Stockholm een uitstekende optie. Synchroniseer dan de Rotterdam agenda hieronder met de agenda van je eigen website, smartphone, iPhone of ander apparaat. ­ jammer want het kan best leuk zijn daar. Het is hier dan erg goed vertoeven! Clubs en Bars Meent Rotterdam Wanneer je het Stadhuisplein verlaat in de richting van het Stadhuis loop je in een paar minuten naar de trendy winkelstraat de , waar je een aantal kleinere clubs en bars vind, die wat exclusiever zijn en waar vaak iets ouder publiek komt vergeleken met het Stadhuisplein. Net achter het Stadhuisplein naast het op de Kruiskade vind je nog twee bekende Rotterdamse clubs: en en aan de overkant van het Stadhuisplein op de Coolsingel vind je Club. Dit alles gecombineerd met de juiste verlichting zorgt ervoor dat iedereen zich er snel thuis voelt.

Next

Salsa Agenda Rotterdam

agenda rotterdam uitgaan

Maar ook op een doodnormale doordeweekse avond is het hier altijd druk in de clubs en bars. Partypeople uit heel Nederland komen naar Rotterdam om uit te gaan en van de beste dj's en feesten te genieten. Terug op de Meent vind je nog een aantal café's om je avond stappen in Rotterdam compleet te maken: en. De verschillende etages zijn ook erg in trek voor privé-aangelegenheden en zakelijke evenementen. Tickets verkrijgbaar aan de bar Winterland Spijkenisse, Breestraat of bij Primera Spijkenisse. Glamoureuze cocktailbars naast bruine kroegen, hippe clubs versus intieme concertzaaltjes.

Next

Agenda Rotterdam

agenda rotterdam uitgaan

Evenementenhallen in Rotterdam De grootste popconcerten, congressen, beurzen en sporttoernooien worden gehouden in congrescentrum , dat beschikt over meerdere zalen. In februari 2013 volledig verbouwd en mede daardoor nu een super hippe locatie met uitstekend geluid en een schitterend interieur. Aan het andere uiteinde van de Witte de Withstraat vind je de nachtclub Avondwinkel, waar je tot 's ochtends vroeg kunt stappen op lekkere dancemuziek. Wilt u lekker stappen in cafés en het drukke uitgaanscentrum een stukje achter uw laten, ga dan ook eens richting de. Tegenover de Ierse pub vind je tenslotte de hippe club en club dat vaak een iets jonger publiek trekt. Het hele interieur is puur ingericht op stijl. Door na deze melding gebruik te blijven maken van Partyflock, ga je impliciet akkoord met het gebruik van deze cookies en diensten.

Next

Uitgaan

agenda rotterdam uitgaan

In het centrum zoals op het gaat het om snel en flitsend, maar daar iets verder vandaan wordt het in Rotterdam heel snel ontspannen. Borrels en Feesten in Rotterdam Er zijn allerlei soorten , die regelmatig georganiseerd worden, zoals de Frankborel, de Mustfeesten, de Ketel1 borrel, Leo's borrel, de 30 Love feesten en de Metz feesten. In de agenda van City Guide Rotterdam vind je de de belangrijkste activiteiten die in Rotterdam plaatsvinden. Partyflock maakt gebruik cookies en diensten van derden en deelt gegevens over jouw gebruik van Partyflock met derden. In de nachtelijke uurtjes komt deze plek pas echt tot leven.

Next

Clubs en Bars Rotterdam

agenda rotterdam uitgaan

In deze omgeving, bij o. ­ maar het zijn niet altijd de buitenlanders die daar de boel op zijn kop zetten. The party hot spot van de Oude Haven is toch , een klein poppodium met regelmatig optredens van cover bands en voornamelijk studenten als bezoekers. Omdat dit de etage is waar men de club binnenloopt is het belangrijk dat iedereen het er naar de zin te heeft. Uitgaan in Rotterdam Zoals zoveel dingen in Rotterdam — de architectuur, de mensen, hun culturen en gewoontes — is ook het uitgaansleven er een vol contrasten.

Next