Erotske price gej. LEPOTANIcom 2019-02-02

Erotske price gej Rating: 4,5/10 1706 reviews

LEPOTANIcom

erotske price gej

Sva moja maštanja i gledanja filmova završavala bi se drkanjem. Prišao mi je i raširio mi noge. I to kakav,prekrasan nabildovani lepotan. Pogledao sam Peru u oči, vidio njegovo uzbuđenje i želju i ohrabrio ga pogledom. Ne brinite za to sto se ja malo zagrcnem, ne marite jer ja zapravo uzivam.


Next

Prvo gej iskustvo

erotske price gej

Sve vreme ispred mene u mislima je Vule. Sjeo sam na bench i pogledom uhvatio Perinu stražnjicu i leđa. Za razliku od njega ja nisam spermu progutao. Zezanje maksimalno, ali momke sam uvek morao da gledam iz prikrajka,a nisam smeo prstom da mrdnem. Morao sam na sigurnom mestu da ga sklonim,u ponedeljak odosmo na posao,radilo se punom parom.

Next

Prvo gej iskustvo

erotske price gej

Voleo je da dolazim kod njega. Otkopcah gazdi kais na pantalonama i slic , izvadih mu kurac iz pantalona,zinuh i stavih mu polu tvrd kurac u svoja usta. Jedno vreme se ništa nije čulo osim tuša, te sam pomislio da su otišli i okrenuo sam se. Ralph je spremao večeru, a nas dvojica smo uživali u domaćoj graševini, koju sam uspio donijeti, i ugodno čavrljali. Šofer je ocigledno bio zaludjen kamionima,objašnjavao mi je dosta toga o menjacu, pravio je pauzu kako bi svirnuo po nekoj kurvi kraj puta koje su cekale mušterije. Nastavio je da me jebe u usta, svakog minuta sve grublje i brže. Ali dobro, ja sam prvenstveno isao na odmor da se suncam,kupam i dobro provedem.

Next

Gay Erotke Priče

erotske price gej

Mmm, radio je to tako dobro… Jezikom je naizmjence prelazio kratko i lagano pa onda dulje i žustrije. Posle par dana svi radovi su bii zavrseni i ostalo je samo da se stan okreci i da se u stan unese nov namestaj. Osetio sam njegov tvrdi kurac na mom stomaku. Sisam ih, prvo jednu pa drugu. Udarao je sve brzi ritam jebanja. Promenili smo pozu, legao sam na stranu, i on isto, iza mene. Dok ga je lekar pregledao golog,vlasniku kluba se digla kita.

Next

Prvo gej iskustvo

erotske price gej

Međutim bio sam svjestan da samo buljim u taj novinski papir i jedino što radim jest da pratim što se dešava u busu i čekam da mi zazvoni mobitel. Posle izvesnog vremena nam je dosadilo. Mislio sam, ekskurzija je pa sto da ne, zelim se provesti. Naravno, bila je odusevljena i dogovorili smo se da izadjemo u gay klub. Zario sam prste u gelom vješto izrađenu frizuru i gurao mu glavu na svoje koplje.

Next

gay Archives

erotske price gej

Drugi je bio vitak momak, u tridesetim, građen kao sportista,kratko ošišan plavušan, s telom koje je tek uhvatilo prvi sloj boje. . Kada mi je stavio masku crnac me sprovede do dnevne sobe. Pili smo neku rakiju koja je bila vrlo losa. Na ovom prekrasnom putovanju ka novim seksualnim spoznajama, ostala je još jedna stepenica koju sam htio prijeći.

Next

LEPOTANIcom

erotske price gej

Istovremeno sam zamišljao moje cimere i njihova divna dlakava tela i razne poze koje bih sa njima isprobao. Autor bloga nije i autor ovih seksualni ispovesti, ali ga loži sve to kao što će i vas, vrlo verovatno. Udjosmo,prostor 3x2,5,dole stari tepih,drvene resetkaste pregrade i vrata,u uglu je bila torba. Bio sam aktivni clan drustva izvidjaca. Ne cekajuci da udjemo poceli smo se ljubiti,tako snazno i strasno mislio sam da cu eksplodirati od strasti i uzitka.

Next

Kakav otac, takav sin ( gay)

erotske price gej

Duboko se zabio u moju utrobu i cijedio svoja moćna jaja. Iskreno bih voleo da me naučite znakovima interpunkcije u vašem stanu na privatnom kursu. Moji roditelji su se rastali kada sam imao 10 godina. Pravo da vam kazem poceo je da me zamara odmor sa takvim drustvom,nisam imao prostora za kretanje znate u kom smislu. Mnogo bolje nego da smo isli negde drugde. Posle par minuta Vule ustade okrenu se leže i namesti se za pozu 69.

Next