Festlokaler københavn 18 års. ngycp.org • Mere end 1.200 lokaler i hele Danmark » 2019-01-13

Festlokaler københavn 18 års Rating: 9,7/10 526 reviews

FESTLOKALER TIL LEJE I KBH

festlokaler københavn 18 års

Som kan danne rammen om den perfekte fest. Lige fra forsamlingshuse og selskabslokaler over restauranter og caféer til barer og natklubber, alt efter hvad du er til. Selvom det er mange år siden så er det noget man husker for det er manuelt op ad bakke og ned igen når man er færdig I skulle måske overveje at kigge ud mod Glostrup og Albertslund. Om du er ung, ældre eller lige midt imellem kan du godt gøre dig klar til at forelske dig i byen og dens mange muligheder. Fælles for lokalerne er, at de ligger lige ved vandet med udsigt til nogle af byens topattraktioner som Operaen og Skuespilhuset. Ved ikke hvor mange I bliver der er plads til max 80.


Next

Selskabslokalerne

festlokaler københavn 18 års

Skal man gøre rent efter sig når man holder fester? Der ligger også nogle selskabslokaler på Peter Bangsvej. Mangler du inspiration til din næste fest. Der er lidt gymnastiksal over lokalet og det er aflange borde ikke runde , men når først der bliver dækket op og pyntet, så skal det nok blive fint. Man kan selv medbringe mad og drikke. I forbindelse med lokalerne er der også et anretterkøkken. Har du svært ved at få inspirationen til at flyde, når du skal afholde din egen fest? Take a look at the Clickable subreddit map Hej, jeg leder lidt efter et festlokale til min 18-års.

Next

Selskabslokaler København

festlokaler københavn 18 års

Vi har samlet samarbejdspartnere inden for alt til netop jeres fest. Men det er det bare ikke. Hos os kan du finde alt fra små festlokaler til store slotte — og alle kategorier og størrelser der imellem. Vi har lige erfaret, at det festlokale vi havde reserveret til vores datters. Skal du holde et privat arrangement tilbyder vi den perfekte full service løsning i vores selskabslokaler i Cafe 22 i København N. Måske du kan finde noget inspiration Vi lejer et lokale på Østerbro til under 5000,- for en weekend.

Next

500+ Venues

festlokaler københavn 18 års

Sonnerupgaard Gods Tølløsevej 53 4330 Hvalsø Tlf. Find festlokaler i København til din fest, bryllup, fødselsdag, konfirmation og andre arrangementer. Jeg søger bare et lokale til en 75-150 mennesker, som ikke er for dyrt, og ikke inkluderer fine måltider og jeg skal komme efter jer. Lejeperiode er altid fra kl. Men når jeg taler om omegnskommunerne tænker jeg bla.


Next

Festlokaler København, Vesterbro

festlokaler københavn 18 års

Lokalerne er tidligere fabrikslokaler som for cirka 10 år siden blev bygget om og bliver nu benyttet til , selskaber og fester. Vi prøver at gøre det så billigt som muligt, og vil derfor gerne selv stå for mad, drikke, pynt osv. Zoo tilbyder følgende lokaler til afholdelse af bryllupsfest:. Det lille smil, den høflige betjening og den afslappede atmosfære. Der er offentlig transport, som bus og tog tæt på. Du kan bare søge på Københavns Kommunes hjemmeside, de har masser af lokaler til leje.

Next

Festlokale i København

festlokaler københavn 18 års

Der er ikke lang tids kørsel og betydeligt flere muligheder. Skal der bare drikkes snaps i lange baner? Det står lejeren frit for at medbringe fadøls- og musikanlæg, dog skal der gives besked herom ved formødet. Op til 50 personer: 4. Selskabslokaler med alt tænkeligt udstyr - Selskabslokaler i København på Amager Mangler du et selskabslokale i København her på Amager? Hvor længe er reservationen gyldig? Som begrundelse for førstepladsen nævner Lonely Planet. Københavns Kommune har en udemærket søgefunktion på deres hjemmeside, hvor man kan læse om de fleste festlokaler og booke dem online. Du finder fantastiske festlokaler i København hos Nordatlantens Brygge.

Next

Selskabslokaler i København V • Se alle Selskabslokaler her »

festlokaler københavn 18 års

This forum is mainly in Danish, but posts in other Scandinavian languages and English are welcome too. Vi har her lavet en budget skabelon til din barnedåb, så du kan lægge budgettet og få styr på alle de udgifter du har planer om der skal være til din barnedåb. Vi har her på siden alle de bedste selskabslokaler i København V, så du kan holde alt fra 18 års fødselsdag på en bar, til et bryllup i et smukt selskabslokale og alt derimellem. Kontakt os gerne via Dette indlæg blev udgivet i. Hvornår skal depositummet senest betales? Det er simpelt at booke gennem Venuu. Forsamlingshuse er ofte et langt billigere alternativ som selskabslokale, end det er at benytte fx. Lån gratis en bar til din fest i København V Hvis du har været i byen i København V, så har du sikkert set at mange barer tilbyder deres selskabslokale gratis og endda giver en drink til alle deltagere af festen, hvis de holder deres fest hos dem.

Next

Festlokaler & selskabslokaler i København

festlokaler københavn 18 års

Det eneste minus var, at min daværende kæreste og jeg slingrede hjem til lejligheden kl. Jeg har meget små krav men det er vigtigt at det ligger på amager eller i kbh, og så ville jeg rigtig gerne ha runde borde men beliggenheden er vigtigere har nogle af jer foreslag til steder som ikke er for dyre og ellers lever op til de få krav? Gå på opdagelse hos vores spændende og inspirerende samarbejdspartnere, der står klar til at gøre jeres fest uforglemmelig. Valby hvor der vidst kan være op til 100 og det skulle koste noget med 4. Vi har samlet 27 sjove lege og forskellig underholdning, der kan give de fleste et smil på læben. Og et unikt køkken, der byder på spændende mad kreeret med hjertet. Eller se København i fugleperspektiv fra toppen af byens mange tårne. Fremragende mad bør komplementeres af fremragende vin.

Next

FESTLOKALER TIL LEJE I KBH

festlokaler københavn 18 års

!! For hvis man skal leje at lokale, så er hele budgettet jo brugt. Altså lokalerne var ok - ikke noget voldsomt ophidsende i sig selv - men ok. Vi har en fin bar, duge 500, er du på udkig efter shopping. I en nedlagt fabrik der nu er bygget om til gode lokaler. Lej lokaler til din fest! Og om foråret byder slottets have på det smukkeste tæppe af krokus.

Next