Horoscoop leeuw 2016 liefde. Liefdeshoroscoop: horoscoop voor sterrenbeeld Leeuw in de liefde 2019-01-29

Horoscoop leeuw 2016 liefde Rating: 7,7/10 1746 reviews

Leeuw Horoscoop

horoscoop leeuw 2016 liefde

Jupiter, de geluksplaneet bevindt zich in één van de twee financiële huizen van de Leeuw en dat kan interessante kansen brengen in de eerste maanden van het jaar. Probeer niet álleen maar leuke dingen te doen, want het is zakelijk ook een goed jaar, dus pluk daar de vruchten van. Hun specifieke ondeugd is willekeur, die andere mensen vaak pijn doet. Vanaf zondag de 17de zal de Maan de harten van mensen openen. Ze kunnen mensen vaak niet goed inschatten en houden van vriendjespolitiek; ze hebben overdreven veel vertrouwen in hun volgelingen, waardoor ze uiteindelijk vaak teleurgesteld raken. Dus zorg ervoor dat wat u eet en wat u doet, doet het niet belasten van deze twee systemen te veel.

Next

Weekhoroscoop Leeuw

horoscoop leeuw 2016 liefde

Leeuwen denken en handelen grootser dan anderen normaal gesproken zouden durven. Je huis van gezondheid is druk bezocht. Ergens in januari al sta je op het punt om voor je ware gevoelens uit te komen, maar op het laatste moment hou je je in. Financiën 2019 De financiële situatie is volgens de jaarhoroscoop in 2019 gunstig. Dat komt doordat Uranus altijd maar wil laten zien hoe onverwacht, willekeurig, grappig en bijzonder lonend het leven kan zijn als je maar moedig genoeg bent om ongebaande paden te bewandelen.

Next

Horoscoop: Gratis weekhoroscoop 2019.

horoscoop leeuw 2016 liefde

Dit komt omdat de Volle Maan in jouw sector van avontuur en inspiratie beweegt. In 2016 wordt de band met kinderen verstevigd en sterker. Probleem: Soms ben je je eigen ergste vijand, zeker wanneer je zo overduidelijk om aandacht zit te vragen dat je degenen op wie je indruk wilde maken afknappen door je gedrag. Lukt dit, dan kan een huidige relatie versterkt worden en liefde en verliefdheid bieden. Wil je je relatie een stap verder brengen, misschien zelfs bezegelen, dan is dit het jaar. Je merkt dat kinderen opgroeien en zich van je losmaken.

Next

ELLE Horoscoop Leeuw

horoscoop leeuw 2016 liefde

Zondagochtend kun je erg moe zijn en doe je er goed aan rustig aan te doen. U moet ze vanaf het begin onder controle houden en oplossen. Gewoon rust nemen en een acceptabel ritme zonder te harde eisen aan jezelf te stellen helpt het beste. Je kunt iemand ontmoeten die jouw culturele en spirituele ideeën deelt, je kunt een reis maken met je geliefde, of een affaire beginnen met iemand van een andere culturele achtergrond of iemand uit een ver land De beste periodes voor de liefde zijn januari, de tweede helft van februari en het eerste deel van maart, juli en de tweede helft van oktober, de eerste helft van november en de eerste helft van december. Wees een beetje terughouden en geduldig. Weegschalen die in de tweede week van oktober jarig zijn, zullen in 2019 waarschijnlijk afscheid moeten nemen van sommige zaken. Het kan zelfs leiden tot een positie waar je vroeger alleen maar van kon dromen! Oplossing: Een ontwikkelde Leeuw heeft een gevoel van eigenwaarde en grootsheid, maar dit loopt uit de hand wanneer je ego de overhand krijgt.

Next

Liefde en relaties horoscoop, Horoscoop 2017

horoscoop leeuw 2016 liefde

Mars in Ram en Venus in Boogschutter maken gunstige combinaties met de Zon, jouw teken. De vrijgezelle Leeuw krijgt in de eerste helft van 2016 kansen om een nieuwe liefdesrelatie te vinden. Met name liefde voor jezelf zorgt dat je de wereld liefhebt, zelfs als er misstanden zijn. Het goede nieuws is dat je dit jaar beter in staat bent om verantwoordelijkheid te nemen. Op een positieve manier op te lossen om en zet uw geld in een constructieve wijze dat zou nuttig zijn in de toekomst.


Next

Leeuw Horoscoop

horoscoop leeuw 2016 liefde

In januari en december 2016 valt deze in jouw Huis van Werk. Saturnus fungeert dit jaar als een soort anker en brengt de Leeuwen diepgang, geduld en vasthoudendheid. Iemand in je naaste omgeving kan humeurig zijn als gevolg van stress. Het lijkt of het je allemaal te snel Stier Liefdesrelatie en sociale contacten Het is een prima periode voor sociale contacten en om mensen te ontmoeten. Je hebt nu de kracht om knopen door te hakken. Er wordt aangeraden om je op verschillende zaken te richten en niet alleen maar op één aspect in je leven. Hoe meer verbonden je bent met je spirituele kant, hoe minder je voelt dat je dingen in jezelf hoeft te verbergen.

Next

Eigenschappen

horoscoop leeuw 2016 liefde

Richt je je bijvoorbeeld teveel op liefde, dan kan je carrière in de problemen komen. Als je in de verre toekomst terugkijkt en meerdere decennia vergelijkt, zie je meteen dat de jaren met Uranus op deze positie de jaren waren waarin je meer deed en bereikte dan in elk ander tijdvak. Tevens door Afspraken met Moon box 210 Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst. Om opnieuw te beginnen, zo je wilt. Ze eisen dienstbaarheid, maar kunnen moeilijk anderen dienen. Leeuw 2016 Leeuw 2016 Algemeen In het jaar 2016 mag je vooral vertrouwen op de positieve krachten van Jupiter en Uranus die in 2016 innovatieve mogelijkheden voor groei en optimisme brengen. Over het algemeen is dit een jaar om jezelf te richten op de ander voor praktische ondersteuning en sturing.

Next

Gratis Jaarhoroscoop 2019:Horoscoop ✅

horoscoop leeuw 2016 liefde

Nu is dat ook gemakkelijker dan voorheen, want de kans is groot dat er een verbetering komt op financieel vlak. De Leeuw is extravert, spontaan, warmhartig en openhartig. In deze periode kan een grote toevloed van mentale energie optreden. Dit kan op enig moment totaal verschillend zijn maar doordat je er van bewust bent dat je beide in een ander proces kan zitten, kun je daar begrip voor opbrengen. Pluto blijft ook in 2016 in jouw Huis van Werk. Voordat je aan die leuke bezigheid kunt beginnen zul je nog wat karweitjes moeten opknappen.

Next